Business Leaders > Noutati > Nordis Group încurajează sportivii români care participă la Jocurile Olimpice de la Tokyo printr-un mesaj afișat în cea mai aglomerată intersecție din lume

Nordis Group, dezvoltator imobiliar specializat în dezvoltarea de ansambluri hoteliere și rezidențiale de lux, încurajează sportivii români la cel mai renumit eveniment multisportiv internațional care se desfășoară în acest an în Japonia.

Nordis Group susține performanța și excelența în orice domeniu, iar cu ocazia celei mai renumite competiții mondiale, a creat un mesaj special care reiterează valorile României și dorința de a câștiga. Mesajul: „Țara noastră este aur/ Moștenirea noastră este aur/ Viitorul nostru este aur/ Stilul nostru de viață este aur/ Aurul este un succes de echipă/ Hai, România!” a fost difuzat pe unul dintre ecranele digitale din Shibuya, Tokyo, cea mai aglomerată intersecție din lume.

În acest fel, Nordis Group își exprimă sprijinul și admirația pentru cei 100 de sportivi de la 17 discipline care reprezintă România la Tokyo, cărora li se alătură 40 de antrenori.

Reprezentanţii României concurează la înot, atletism, canotaj, fotbal, gimnastică artistică, baschet feminin 3×3, ciclism, lupte, tir sportiv, canoe, tenis de masă, box, scrimă, triatlon, judo, tir cu arcul şi tenis. Totodată, canotoarea Mădălina Bereş şi înotătorul Robert Glinţă au fost desemnaţi purtătorii de drapel ai echipei României.

Emanuel Poștoacă, fondator Nordis Group

„Ce ne-a caracterizat în proiectele noastre a fost determinarea pentru a atinge cel mai înalt nivel al performanței în domeniul nostru. Suntem încrezători în capacitatea sportivilor români de a câștiga în această în competiție importantă și tocmai de aceea vrem să le arătăm că suntem alături de ei. Credem cu tărie în disciplină și în lecțiile de viață pe care le poți învăța din sport, iar sportivilor noștri le mulțumim pentru toate momentele în care ne aduc bucurie. Pentru Nordis este o onoare și o bucurie în același timp să le fim alături, chiar și de la mii de kilometri distanță”, a declarat Emanuel Poștoacă, fondator Nordis Group.

Business Leaders

View all posts

Adauga comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *