Business Leaders > Noutati > Nordis Group demarează lucrările pentru a doua etapă a ansamblului Nordis Mamaia

Nordis Group, dezvoltator de ansambluri hoteliere și rezidențiale premium, începe lucrările de dezvoltare pentru cea de-a doua etapă a proiectului Nordis Mamaia 5*****. Astăzi, dezvoltatorul împreună cu reprezentanți ai companiilor partenere au inaugurat începerea construcției care completează conceptul grandios Nordis City. În final, proiectul se va concretiza în cel mai ambițios ansamblu de 5 stele de pe litoral.

Nordis Mamaia 5***** reprezintă cea mai mare dezvoltare hotelieră și rezidențială din România, cu investiții de peste 200 de milioane de euro. Prin acest demers, complexul va pune la dispoziția turiștilor peste 3.000 de camere de hotel și apartamente, dar și peste 18.000 de metri pătrați de spații comerciale. În cea de-a doua etapă este prevăzută dezvoltarea a 1160 de apartamente, 12 restaurante și cafenele, dar și asigurarea unei suprafețe de circa 26.000 metri pătrați de plajă pentru oaspeți.

„Dincolo de a fi cel mai ambițios proiect rezidențial și hotelier de pe litoralul românesc, Nordis Mamaia 5***** este și pariul nostru că și în România poți trăi o vacanță la cel mai înalt nivel, fără compromisuri. Lucrăm cu furnizori internaționali pentru cele mai bune materiale și finisaje premium, iar lista de beneficii și servicii a fost gândită astfel încât să satisfacă și cele mai exigente cerințe, fie că vorbim de familii și atracții pentru toți membrii sau de cupluri, fie că vorbim de călătorii în scop de business. Cererea și entuziasmul de până acum ne-au depășit așteptările și ne motivează să perseverăm în ceea ce facem. Clienții noștri au investit încredere în noi și ne bucurăm că împreună punem România pe harta destinațiilor premium”, a declarat Emanuel Poștoacă, fondatorul Nordis Group.

În prima etapă a ansamblului hotelier și rezidențial Nordis Mamaia 5***** au fost dezvoltate patru corpuri a câte 12 etaje, dintre care două sunt dedicate zonei hoteliere și însumează 712 camere de hotel, iar celelalte două sunt destinate locuințelor rezidențiale și cuprind 620 de apartamente. Totodată, etapa 1 include și cel mai mare SPA de pe litoralul românesc, cu o suprafață de peste 3.200 mp. Proiectul Nordis Mamaia este un real succes pe piața imobiliară, iar cifrele de vânzări o demonstrează: camere de hotel și apartamentele de vacanță din prima etapă s-au vândut în proporție de 98%, iar proprietățile din cea de-a doua etapă, lansate spre vânzare în luna august 2021, s-au vândut deja în proporție de 38%.

Întreg complexul va fi deschis tot timpul anului și va pune la dispoziție o serie de servicii și beneficii de cea mai înaltă calitate, de la o galerie comercială premium cu boutique-uri ale brandurilor premium până la cazino, o clinică de servicii medicale și de kinetoterapie și chiar o sală impresionantă de evenimente pentru concerte sau competiții sportive. Locuirea în Nordis Mamaia 5***** va oferi astfel toate facilitățile unui stil de viață la superlativ.

Odată cu dezvoltarea ansamblului, Nordis Group duce mai departe conceptul inovator adus pe piața din România, și anume investiția într-o cameră de hotel care generează bani pentru proprietar. Astfel, investitorii pot achiziționa camere de hotel, care sunt ulterior închiriate de către dezvoltator și fiecare proprietar va primi lunar o chirie fixă fără să mai aibă în grijă sarcinile conexe, cum ar fi întreținerea spațiului achiziționat, închirierea către turiști sau perioadele fără flux de clienți. Totodată, proprietarul are ocazia să se bucure și de o vacanță de 5 stele, timp de o săptămână, în fiecare an, inclusă în pachetul oferit de companie.

Modelul de business unic pe piața imobiliară din România, și anume investiția într-o cameră de hotel care îi aduce proprietarului un randament anual garantat de 7%, se regăsește și în ansamblurile Nordis Sinaia și Nordis Brașov. Cele două proiecte din zona montană sunt concepute după același standard de confort și calitate precum ansamblul de la mare, oferind toate facilitățile și serviciile unui hotel de 5 stele.

Business Leaders

View all posts

Adauga comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *