Business Leaders > Noutati > Nordis Group a înregistrat vânzări de 400 milioane lei în anul 2021. Cele mai multe unități vândute fac parte din ansamblul Nordis Mamaia

Nordis Group, singurul dezvoltator de ansambluri hoteliere și rezidențiale premium din România, a înregistrat vânzări de 400.000.000 lei în anul 2021. Cele mai multe unități vândute fac parte din ansamblul hotelier și rezidențial Nordis Mamaia 5*****, unde a fost achiziționată și cea mai scumpă proprietate de anul acesta, un penthouse în valoare de 2.5 milioane de lei.   

În anul 2021, Nordis Group a vândut peste 700 de unități la mare, la munte și în București, dintre care 571 de proprietăți numai pe litoral.  În etapa 2 a ansamblului Nordis Mamaia au fost deja vândute 258 de unități din luna august până în decembrie.

Nordis Group are patru șantiere în lucru, iar interesul pentru o proprietate premium în crește tot mai mult pe măsură ce dezvoltatorul este tot mai aproape de primele livrări de anul acesta.

Proprietățile premium rămân în preferințele românilor ca modalitate de investiție, iar cifrele o demonstrează: cea mai mare investiție a unui singur client realizată în 2021 depășește 6 milioane de lei. De altfel, aproape toți clienții Nordis sunt familiarizați cu beneficiile de a deține proprietăți imobiliare. Un procent de 86% dintre aceștia mai au și alte investiții imobiliare, iar 53% dintre ei dețin o altă locuință de vacanță.

Modelul de business propus de Nordis Group inovează domeniul imobiliar prin două aspecte importante. Primul îl constituie posibilitatea de a cumpăra un apartament de vacanță cu facilități de 5 stele, în zone turistice foarte ofertante. Toate proprietățile au avantaje incombatabile la închiriere și apreciere net superioară prin unicitatea produsului: a deține o proprietate într-un hotel de 5 stele. Totodată, un alt beneficiu Nordis este investiția în camera de hotel care aduce proprietarului randament garantat pe o perioadă de 30 ani. Acest lucru înseamnă venit pasiv asigurat și o proprietate care se apreciază cu minim 40% după lansare.

„Privind cifrele de anul trecut, constat că ne aflăm într-unul dintre cele mai bune momente al pieței imobiliare premium din România, iar trendul este ascendent. Ne bucură interesul tot mai crescut al românilor pentru investiții pe termen lung alături de Nordis. Stațiunile turistice din țară sunt în continuare cele mai căutate, iar noua lege privind aplicarea cotei reduse de TVA de 5% pentru locuințe este o oportunitate pe care mulți români o așteptau pentru a cumpăra un apartament. Încă din primele zile ale anului am fost asaltați de cereri pentru o proprietate la mare sau la munte, ce se încadrează în noul plafon”, declară Florin Poștoacă, Sales Manager Nordis Group.

Business Leaders

View all posts

Adauga comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *