Business Leaders > Companii > Nordis Group a demarat un nou ansamblu rezidențial premium pentru București cu o valoare de 15 mil. euro

Nordis Group, dezvoltator imobiliar specializat în construcția de imobile de lux, dezvăluie un nou ansamblu exclusivist pe care îl va dezvolta în București. Valoarea proiectului este de 15 milioane de euro și este situat în inima zonei de business din nordul Capitalei.

Nordis View reprezintă un ansamblu rezidențial premium și este al doilea proiect exclusivist pregătit de Nordis Group în București, după Nordis Primăverii Boutique. Nordis View are o suprafață de aproximativ 9.000 de metri pătrați și va fi compus din 51 de apartamente rezidențiale, sală de fitness, spații comerciale, locuri de parcare și boxe. Ansamblul beneficiază de împrejurimi moderne și curate, fiind amplasat într-o zonă cu toată infrastructura nouă, recent refăcută.

Nordis View este situat pe Șoseaua Fabrica de Glucoză, aproape de intersecția cu Barbu Văcărescu, la doar 10 minute de mers pe jos față de Promenada Mall și la 12 minute de stația de metrou Aurel Vlaicu. Construcția ansamblului a început, termenul de finalizare fiind decembrie 2022. Rezidenții vor avea acces la servicii de tip concierge, restaurant și sală de fitness.

„Esența tuturor proiectelor noastre este să le oferim clienților servicii la cel mai înalt nivel, pentru toate nevoile și cerințele. Prin acest proiect continuăm strategia noastră de a aduce și pe piața din București imobile exclusiviste, cu arhitectură deosebită, executate la standarde de calitate care nu lasă loc de compromis. Nordis View oferă experiența unică de a locui într-un ansamblu rezidențial modern, situat într-o zonă selectă a Bucureștiului, unde clienții vor beneficia de cele mai înalte standarde ale serviciilor hoteliere direct la ei acasă, beneficiind de cardul Nordis Members Club. Reușim să atingem acest obiectiv împreună cu oameni extrem de dedicați și cu cel mai înalt nivel de pregătire”, a declarat Emanuel Poștoacă, fondator Nordis Group.

Business Leaders

View all posts

Adauga comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *