Business Leaders > Good Life > Londa Professional marchează primăvara cu o gamă nouă de produse dedicate protejării scalpului 

C.A.L.M reprezinta cea mai noua si inovatoare linie de produse dedicate protejarii scalpului, atat in timpul serviciilor de colorare, cat si dupa incheierea acestui proces.

Gama de produse vine in intampinarea nevoii femeilor de azi. De ce? Deoarece, azi, peste 40% dintre consumatorii preocupati de sanatatea scalpului spun ca isi simt scalpul afectat in timpul serviciilor de colorare sau decolorare.

Noua gama de produse inovatoare lansata de Londa Professional ofera protectie scalpului in timpul serviciilor de colorare, dar si dupa. Aceasta integreaza o serie de ingrediente blande care ajuta la stabilirea unui pH prietenos cu scalpul, nu contine siliconi si nici ingrediente derivate din animale.  Substanta vedeta continuta de Londa CALM este uleiul de marula. Atuurile lui sunt nenumarate: deosebit de bogat in antioxidanti, uleiul de marula este folosit in industria de beauty in tratamentele anti-aging si in cele echilibrante. Uleiul de marula are proprietati de regenerare, calmeaza inflamatia scalpului, reduce roseata pielii si ajuta laingrijirea parului deteriorat.

Scalp Color Primer formeaza un strat protector pe scalpul sensibil si permite aplicarea culorii in mod obisnuit. Acesta a fost conceput astfel incat sa nu modifice rezultatul de culoare.

C.A.L.M Shampoo calmeaza instantaneu scalpul sensibil, curata delicat scalpul uscat si sensibil. Acest sampon poate fi folosit atat dupa serviciile de colorare si decolorare, cat si in mod current, in salon sau acasa. Beneficiul sau major? Protejeaza culoarea parului impotriva matuirii si estomparii.

C.A.L.M Conditioner are o actiune duala.Elcalmeaza instantaneu scalpul sensibil, dar, deopotriva, acesta ingrijeste parul vopsit si scalpul sensibil. E de la sine inteles ca acest nou balsam protejeaza impotriva estomparii culorii si ajuta parul sa devina mai hidratat, mai moale si mai usor de pieptanat.

C.A.L.M Serum calmeaza scalpul sensibil inca de la prima aplicare, ajuta la echilibrarea pH-ului in mod natural, este ideal dupa tratamente chimice, contine ulei de marula, panthenol si betaina.

Business Leaders

View all posts