Irina Constantin (29 ani) a intrat în lumea antreprenoriatului în urmă cu 8 ani. Este cofondatoare și CEO Vaunt, compania care a dezvoltat soluția de software cu același nume pentru zona de real estate, dedicată atât agențiilor cât și dezvoltatori imobiliari. Crede că pentru a reuși în business îți trebuie un curaj ieșit din comun și o dorință foarte mare de învățare și cunoaștere. Atuul Irinei este că poate prevede trenduri, așa cum a făcut în urmă cu șapte ani când a început să dezvolte un produs de software pentru un dezvoltator imobiliar, o soluție care îl ajuta să își organizeze tot businessul. Astăzi, VAUNT este o soluție SaaS de management al business-ului 360, un concept inovativ menit să revoluționeze întreaga piață de real estate.
„Interacționând cu oameni din zona real estate am descoperit tot felul de patternuri și nevoi. Ne-am gândit să le reunim pe toate într-un singur soft și să le punem la dispoziția agențiilor și dezvoltatorilor imobiliari contra unei taxe lunare“, își amintește Irina Constantin.
Compania oferă două produse, VAUNT Developer și VAUNT Agency – fiecare cu un mecanism de funcționare diferit pentru orice business. Acestea comunică între ele, permițând colaborarea rapidă atât între dezvoltatori și agenții, cât și între agenții.
Un studiu al companiei a arătat că soluția software ajută la aconomisirea a cel puțin 1,4 ore din timpul zilnic de muncă al unui utilizator, în cazul rapoartelor făcându-se o economie chiar și de săptămâni.
„Un property manager poate gestiona proprietățile direct de acolo, vede ce este disponibil și ce nu. Dacă ești în sales îți poți verifica lead-urile și poți ține evidența a tot ce s-a discutat. Din toată activitatea fiecărui department se pot genera diferite rapoarte care reprezintă indici de performanță ai businessului“, explică Irina Constantin. În plus, antreprenoarea spune că își dorește ca în următoarea perioadă să dezvolte cu ajutorul inteligenței artificiale un intelligent assessment care să ajute utilizatorul să interpreteze mai bine datele și să scoată în evidență ce zone ale businessului au nevoie de mai multă atenție.
Dezvoltatorii care aleg să ultilizeze Vaunt au o taxă de la 250 de euro pentru fiecare proiect, iar în cazul agențiilor se plătește în funcție de utilizatori, pachetul de bază pornind de la 55 de euro.
VAUNT este momentan disponibil în trei limbi (Română, Engleză și Ebraică) și folosit de peste 500 de utilizatori din diferite orașe: București, Constanța, Cluj, Sibiu, Iași, Craiova și Riga (Letonia).
Fondatorii Vaunt plănuiesc să se extindă pe viitor în toată România și urmează să pornească proiecte pilot în Letonia, Polonia și Ungaria, pentru ca mai apoi să intre pe piața din SUA.
Adauga comentariu